Când?

Marea aventură începe pe 17 iunie 2018 și se va încheia 7 zile mai târziu, pe 23 iunie. O săptămână de distracție și plăcere pe drum.

Unde?

Locație în România - Camping Casiana, Ciulpaz, Hunedoara -Romania. 45.7930934-N, 22.7719812-E. Și sute de km în jurul acestui loc.

Ce?

Ce oferim? Stagii speciale și mai mult de 600 de km de parcurs. Și totul e planificat perfect. Vă oferim 20 de euro pentru fiecare greșeală pe care o găsiți.

Despre cursă

Care este rețeta magică pentru o cursă bună? Organizare decentă, experiență, peisaje frumoase și prietenii. Sau cel puțin asta ne place să credem. Și noi cei patru abia așteptăm să vă bucurați de cursa din România. Începând cu 17 iunie, aceasta va fi o aventură perfectă de 7 zile. După 16 ani de curse off road și experiență în organizare, vă aducem cel mai tare eveniment care va readuce în prim plan gloria Trofeului legendar al Transilvaniei. Deci, ce vă oferim...? Haideți să aflați!

Vedeți cum e o aventură perfectă

Regulile, regulamentul și lista de înregistrare se pot găsi în partea de sus a meniului site-ului. Vreți să apăreți pe listă?

V-ați gâmndit bine?

Show Buttons
Hide Buttons
ItalyFrenchGermanEnglish
Inline
Inline